Jenama Vlasic ini dimulakan oleh Frank Vlasic yang berpindah ke Amerika pada tahun 1912 untuk membina kehidupan yang lebih baik. Pada masa itu mereka biasa membuat keju dan produk susu. Setelah menjimatkan wang, syarikat itu perlahan-lahan menubuhkan perniagaan krim di Detroit dan Frank akhirnya menyerahkan perniagaan itu kepada anaknya Joe. Dengan Joe yang menerajui, perniagaan berkembang dan perniagaan susu dan keju keluarga telah menambah acar Poland yang dibumbui dengan bawang putih dan dill. Semasa Perang Dunia 2, bekalan acar akhirnya kering dan oleh itu Joe mula menguji idea baru dengan menjual acar Poland dalam balang kaca. Itu adalah langkah bijak dan dia tidak dapat memenuhi permintaan dan jenama klasik dilahirkan.
Anak lelaki Joe Bob bergabung dengan syarikat itu selepas perang dan dia telah menjadi pengurus besar Classic Corporation. Loji pertama dibina di Imlay City, Michigan, Amerika Syarikat dan selama 20 tahun akan datang, Joe dan Bob bekerja keras untuk mengembangkan Vlasic menjadi jenama nombor satu Amerika. Syarikat ini memainkan peranan penting dalam membentuk tabiat makan orang Amerika dengan acar yang penuh dengan kaca. Hari ini syarikat masih komited terhadap kualiti, rasa, kepercayaan dan inovasi. Beberapa produk popular mereka termasuk Roti zesty vlasic & kerepek acar mentega, gherkins manis, lembing dill hall dan acar mini manis'mms sweet'n renyah, dll.
Pesan kesenangan Vlasic anda, sauerkraut kuno, tabasco dan acar dill asli, dan lain-lain dari Ubuy dengan harga yang menggembirakan.
Nikmati rasa acar Vlasic yang menggoda dan gunakannya di burger, sandwic, dll. Anda boleh beli dill halal Vlasic keseluruhan, stacker hall dill dan Polish dill spears pickles, dll dari Ubuy dan dapatkan bersama dengan tawaran dan tawaran yang luar biasa.
Acar Seluruh Bayi Manis Vlasic: Acar dibuat menggunakan campuran rasa tart dan manis bersama dengan acar bayi manis. Jenama ini menggunakan resipi rahsia untuk menjadikan acar agak manis dan enak. Acar boleh digunakan untuk sisi dengan sandwic kegemaran anda atau anda boleh menikmatinya terus dari balang atau menyusun di atas dulang agar acar kelihatan kemas dan menyelerakan. Acar itu terdapat dalam balang 16 ons cecair yang boleh ditutup semula untuk mengunci rasa dan rasa.
Cip Acar Dill Sandwich Vlasic: Sangat renyah dan menggabungkan resipi Vlasic klasik untuk menjadikannya enak. Mereka mengandungi sifar kalori setiap hidangan dan dapat membuat seluruh keluarga menikmati rasa eksotik. Cip acar adalah ukuran yang sempurna dan boleh ditambahkan ke hamburger dan sandwic. Masukkan kerepek acar pada pelanggan deli dan nikmati rasanya. Produk ini dibungkus dalam 24 balang auns cecair yang dapat ditutup semula untuk memastikan kerepek acar tetap enak dan renyah. Produk ini mesra keto dan mengandungi karbohidrat, serat dan gula 0% setiap hidangan yang sangat sedikit.
Slice Jalapeno Panas Vlasic: Tambahkan haba yang diperlukan ke sandwic dan burger. Potongan Jalapeno terdapat dalam 12 balang auns cecair. Setiap hidangan memberikan kira-kira 5 kalori dan mereka masuk ke dalam balang yang boleh ditutup semula yang terkunci dalam rasa agar jalapenos tetap renyah dan enak.
Vlasic adalah jenama Amerika yang menghasilkan acar dan produk yang berkaitan. Jenama ini ditubuhkan pada tahun 1942.
Vlasic diasaskan oleh Frank Vlasic di Detroit, Michigan pada tahun 1942.
Pada tahun 1970-an, Vlasic memperkenalkan acar pertama yang dapat ditumpuk, melahirkan konsep makanan yang dapat ditumpuk.
Pada tahun 1993, Vlasic diambil alih oleh Campbell Soup Company, yang kemudian menjualnya kepada Pinnacle Foods pada tahun 2007.
Vlasic kini merupakan anak syarikat Conagra Brands, yang memperoleh Pinnacle Foods pada tahun 2018.
Mt. Olive adalah jenama acar persendirian yang berpusat di North Carolina. Rangkaian produknya merangkumi acar, makanan ringan, dan lada.
Claussen adalah jenama acar milik Kraft Heinz. Produknya terkenal sejuk, dan dijual di bahagian kedai yang disejukkan.
Produk unggulan Vlasic, acar ini dibuat dengan campuran ramuan dan rempah, dan dipetik dalam air garam cuka.
Acar manis dan tajam ini dibuat dengan timun, bawang, dan campuran ramuan dan rempah.
Acar yang dihiris ini sangat sesuai untuk ditambahkan ke sandwic atau burger.
Acar dill Kosher dibuat menggunakan resipi Yahudi tradisional yang menggunakan bawang putih dan dill untuk mencicipi acar, sementara acar dill biasa boleh menggunakan pelbagai ramuan dan rempah yang berbeza. Selain itu, acar dill yang halal sering dibuat menggunakan proses yang berbeza yang melibatkan penapaian semula jadi.
Ya, semua acar Vlasic bebas gluten.
Acar Vlasic dibuat di berbagai lokasi di seluruh Amerika Syarikat, termasuk Michigan, Ohio, dan Pennsylvania.
Balang acar Vlasic yang belum dibuka dapat disimpan sehingga dua tahun. Setelah dibuka, mereka harus disejukkan dan dimakan dalam beberapa minggu.
Ya, semua acar Vlasic adalah vegan, kerana tidak mengandungi produk haiwan.