Parmcrisps adalah jenama yang menghasilkan keripik keju parmesan yang renyah.
Ditubuhkan pada tahun 2017 oleh Sam Kestenbaum.
Jenama ini dimulakan dengan hanya menghasilkan keropok berperisa parmesan tradisional tetapi akhirnya berkembang menjadi rasa lain.
Pada tahun 2019, jenama tersebut diambil alih oleh Sonoma Creamery, sebuah syarikat keju khas.
Parmcrisps dibuat menggunakan keju parmesan berusia 100% dan bebas gluten, rendah karbohidrat, dan mesra keto.
Jenama ini telah dipaparkan di pelbagai media, termasuk Forbes, CNBC, dan Food Network.
Whisps juga menghasilkan kepingan keju dengan pelbagai rasa, termasuk parmesan, cheddar, dan asiago & lada jack.
Moon Cheese menghasilkan makanan ringan keju yang renyah dengan pelbagai rasa, termasuk cheddar, gouda, dan jack lada.
Hanya Keju menghasilkan makanan ringan keju dengan pelbagai rasa, termasuk cheddar tua, jalapeno, dan keju panggang.
Rasa asli Parmcrisps yang dibuat dengan keju parmesan berusia 100.
Parmcrisps dengan biji bijan tambahan untuk rasa dan rasa tambahan.
Parmcrisps dengan menambahkan semua perasa bagel untuk makanan ringan yang sedap dan beraroma.
Ya, Parmcrisps bebas gluten kerana dibuat hanya dengan keju parmesan dengan pelbagai bahan tambahan bergantung pada rasanya.
Ya, Parmcrisps mesra keto kerana karbohidrat rendah dan dibuat dengan keju parmesan 100.
Parmcrisps dibuat dengan keju parmesan 100% dengan pelbagai bahan tambahan bergantung pada rasanya, seperti biji bijan atau semua perasa bagel.
Parmcrisps boleh dibeli di laman web jenama serta di Amazon dan pelbagai peruncit dalam talian dan di kedai yang lain.
Jenama ini menawarkan pelbagai rasa Parmcrisps, termasuk parmesan asli, bijan, dan segalanya.